Pse o Zot? Kamioni mori para makinën e tyre, humb jetën e gjithë familja shqiptare në Gjermani (Video)

Tre anëtarë të një familje nga Kosova kanë humbur jetën në Gjermani sot në një ak si dent t ra fiku.

Ata ishin duke u kthyer nga Kosova ku kaluan pushimet e që synim kishin Zvicrën. Bëhet fjalë për një familje nga fshati Rahovicë e Ferizajt.

Ata po ktheheshin në Zvicër nga pushimet që i kishin kaluar në Kosovë. Aks identi ka ndodhur në Gjermani, rreth 50 kilometra para hyrjes në territorin e Zvicrës.

Rruga federale është mbyllur për orë të tëra gjatë punës së shpë tim it dhe het ime ve rreth aksi dentit.