Publikohen pamjet ja se çfarë i bëjnë të burgosurit në qeli Dardanit

Dardani është dh unuar në qeli nga të burgosurit e tjerë.

Ngjarja ka ndodhur në burg sot në mëngjes,ku 29-vjeçari është dërguar aty pasi gjykata e la në burg pa afat deri në përfundim të hetimeve.

Të burgosurit e kanë dh unuar psikologjikisht dhe fizikisht, duke e s ulmuar për v rasjen e 18-vjeçares.