Qeni refuzon të braktiѕë të zotin, 22 vjeçari u qëllua рër νdekje nga një iѕh i burgoѕur

Qëndron i shtrirë në v arrin e të zotit. Nuk lëviz prej aty. Kjo foto ka bërë xhiron e rrjetit. Fillimisht e postuar nga një gazetare e cila ndoqi ngja rjen e trishtë të vd ekjes së 22 vjeçarit, i quajtur Xhejms Uarner (James William ‘Will’ Warner)

Trupi i të riut u gjet të premten e kaluar i br aktisur në një zonë të Neshvill (Tenesi).

Autoritetet besojnë se autor është një ish i b urgosur, i cili a kuzohet të ketë q ëlluar dhe të dashurën e të riut. Aktualisht kjo e fundit ndodhet në spital në gjendje kritike për jetën. Shkaku i v rasjes së të riut mbetet ende një mister.