Rea.gimi i Poem Blu kur sheh Ledrin në tele.vizor është epik fare (video)

Pak kohë më parë, Ledri dhe Sara janë bërë prindër për herë të parë. Ata janë shumë të lidhur me Poem dhe zgjedhin të postojnë shpeshherë momente të bukura me njëri tjetrin.

Së fundmi, Sara ka publikuar një video të Poem teksa shikon Ledrin në televizor. Reagimi i saj i çuditur të shkrin zemrën.

Përbri Sara shkruan: “Po ku, ç’ne aty brenda dhe kush dreqin është ajo biondja! Sigurisht një moment ky mjaft gazmor!