Rikthehet Kozak dhe kërcënon ata që e morën peng: T’ vijnë dhe njëherë, t’ia q… (video)

Kozak Braçi, i njohur ndryshe dhe si “mbreti” i Instagramit ka marrë vëmendjen e mediave gjatë ditëve të fundit pasi u mor pe.ng nga disa persona, ku kryesori ishte vëllai i Fabio Dushkut, i cili ndodhet në një bu.rg në Athinës, ndërsa rrëm.bimi i Kozak vjen pas një përplasjeje për disa javë me rradhë mes dy figurave të famshme.

Pak ditë më parë, Kozakut i hodhën një kap.sole në shkallën e pallatit, për të cilën në fillim u raportua si tr.itol. Por pas kësaj, Braçi shpërtheu në ofendime ndaj mirditorit që ndodhet aktualisht në bu.rg, duke nënkuptuar se kishte qenë pikërisht ai pas kësaj ngjarjeje.

Por teksa kanë kaluar pak ditë pas rrëmbimit dhe dhunimit nga vëllai i Fabio Dushkut me shokë, Kozak ka reaguar sërish përmes një videoje të shkurtër. Ai shprehet se nuk do t’i falë ata, ndonëse sipas tij i kanë kërkuar falje. “T’ vijnë dhe njëherë, t’ia q* r**t, t’i ngrej b**** përpjetë! Tani ata kërkojnë falje”- dëgjohet të thotë Kozak.