Rrëfehet shoku i ngushtë i Aldi Ramës: Më iku truri kur e dëgjova, babai i tij në Greqi me motorrsharë ka v…

Duke folur për “ReportTv” shoku i 21-vjeçarit ka treguar se ai nuk e beson që Aldi të ketë v r a r ë veten. Kujtojmë se Aldi Rama ndërroi jetë mëngjesin e sotëm në spitalin e Traumës pasi nuk mundi t’u mbijetonte plagëve që kishte marrë në kokë. Ndërkohë mësohet se ceremonia mortore e 21-vjeçarit do të mbahet në Durrës pasi aty jeton mamaja e tij.

E kam patur shok Aldin, ka qenë në një qeli me vëllain tim. I çoja ushqime çdo ditë edhe vëllait tim edhe këtij. Aldi ka qenë 2 herë në bu rg, në 2018 dhe njëherë në 2020. Njëherë për një problem me një person dhe në 2020 që e kapën me 20 qese h a s h as h e një thikë. Ndenji disa muaj në b u r g. Ka patur jetë të vështirë, prindërit i ka të divorcuar. Babin e ka në burg ka v r a r ë një grek e ka m a s a k r uar me motosharrë, është i dënuar për jetë.

Unë kam qenë tek shtëpia kur më ka dalë gjumi, pash ne telefon filan fistëku ka bërë këtë gjë, nuk po e besoja. Aldi Rama v r t policin, po si thonë se ka vrarë veten unë them se shteti do të mbulojë të veten, pasi policia i ka gjuajtur tij. Dje kam qenë me të duke bërë xhiro nëpër Lezhë. E ka pasur jetën e vështirë. Do ishte mirë që të dorëzohej, se i ka gjuajtur vetes mua nuk më besohet, por polica do të mbulojë veten. Me ka trondit shumë, më ka ik truni kur e mora vesh si shoku jonë v r au efektivin e policisë. Kam qenë i shokuar”.