Rrëqeth Vesa Luma sërish për ftesën që iu bën Goran Bregoviç: Mos merrni vëmendje me dhimbjen tonë

Ditën e djeshme familjarët e të të zhd ukurve kanë kërkuar nga Bashkia e Korçës që të anulojnë pjesëmarrjen e Gorgan Bregoviqit në Festë ne Birrës.

Për këtë ka reaguar e prekur dhe tej mase e i rrituar, Vesa Luma e cila ka shkruar se Bashkia e Korçës nuk meriton fare vëmendje.

“Punonjësit e asaj Bashkie dhe “elita” shqiptaro-ballkanike që kanë organizuar këtë idiotësi, nuk e meritojnë as vëmendjen e juaj e as dh imbjen tuaj..Ata aq kanë parë në jetën e tyre e aq dijnë…ju ka mbet aty ora, te Bregoviqi. Duhet të mësohemi me faktin që duhet të jemi të fortë për veten tonë e të krenohemi me arritjet e mëdha nëpër botë falë punës, kulturës dhe talentit”, ka shkruar Vesa.