Rrethi i ngu.shtë e bën horë Tean, pasi shf.aqet vetëm në sytjena

Ana Kauri festoj ditëlindjen e saj.

Shumë nga miqtë e Përputhën u panë gjatë kësaj ditëlindje, shkruan InfoKosova.

Kodi i veshjes ishte “ e bardh”, por duket se Tea nuk e respektoj sa duhet.

Ajo shihet se kishte veshur edhe sytjena me ngjyrë rozë ku edhe miku i saj i tërhoqi vërejtjen dhe më pas i fokusoj gjoksin./InfoKosova/