“Rrogat po i marrin këta m…”, “Thuaju atyre ….” – Mërgimtari s’ndalon të sharat pasi i ra të priste në kolonë (VIDEO)

Mërgimtarët të cilët janë nisur drejtë kufirit Kosovë-Serbi në Merdare po detyrohen të presin me orë të tëra.

Madje, për disa, pritja zgjati deri në 8 orë.

Një mërgimtarë për emisionin veror “Natë Vere”, në T7 u shfaq tejet i nervozuar për shkak të pritjes. Dhe për këtë arsye para kamerës së T7 nuk i ndaloi të sharat.

“Thuaju atyre ….”, “Rrogat po i marrin këta m…”, tha njëri ndër mërgimtarët.

Se çfarë ka thënë më shumë ky mërgimtar