Sa e dhimbëshme Kovid i merr jeten 22 vjeçarit Shqiptar

22 vjeçari nga fshati Çerkez ka ndërruar jetë si pàsojë e COVID-19.
I nderi nuk kishte sëmûndje të tjera shoqëruese.

Njoftimi nga familjarët:
Të All-llahut jemi dhe te Ai do të kthehemi.
Ka ndërruar jetë Agan Ramadani nga F.Çerkez.
U shprehim familjes ngushëllimet më të sinqerta ndërsa të ndjerit Xhenetin.