Sa e ka pasur rrogën e parë dhe sa merr tani? Arbana Osmani na la pa fjale…

Moderatorja e njohur Arbana Osmani ka vendosur këtë pasdite t’u përgjigjet pyetjeve të ndjekësve në Instagram duke zbuluar shumë për veten.

Një prej ndjekësve e pyet për rrogën e saj të parë dhe Arbana tregon se ka qenë 40 mijë lekë të vjetra. Kur u pyet për rrogën e fundit, Arbana qeshi duke mos dashur ta zbulojë.

Moderatorja e njohur Arbana Osmani ka vendosur këtë pasdite t’u përgjigjet pyetjeve të ndjekësve në Instagram duke zbuluar shumë për veten.