Sa herë bën s*ks brenda natës, mbesa e Ingrid Gjonit i shtang të gjithë me përgjigjen

Njihet se ka një natyrë pa komplekse dhe shprehet gjithmonë pa doreza. Po flasim për aktoren, Anna Lika, e cila shpeshherë është në qendër të vëmendjes për deklaratat që bën.

Së fundmi, ajo ka vendosur që të bëjë një bashkëbisedim me ndjekësit e saj në “Instagram”. Pyetjeve të fansave të saj, Anna u përgjigjet në “Instastory” me disa video komike.

Një fans e ka pyetur aktoren se “sa herë bën s e ks në një natë?”. E për t’ju përgjigjur kësaj pyetje aktorja ka zgjedhur një video ku shfaqen numrat nga 1 deri në 10.

Pra Anna ka zbuluar me humor se mund të shkojë deri në 10 herë po dhe mund të përsëritet sërish.