Sa me zemër e këndon Robin Krasniqi këngën “Xhamadani vija-vija”

Boksieri shqiptare Robin Krasniqi, mbrëmë martoj motrën e vogël.

Ai ndau shumë fotografi dhe video nga momentet më të mira të familjes së tyre, shkruan InfoKsoova.

Edhe pse nuk u pa i shoqëruar më ndonjë vajzë, Robini mori mjaftë vëmendje me paraqitjen e tij.

Në një moment ai këndoj së bashku me këngëtarin këngën “xhamadani vija-vija”, ku shihej se e këndonte me shumë shpirte.