Sa të vëmendshëm jeni? Gjeni dy ndryshime në këtë foto

Bota është plot me mrekulli që nëse i shohim nga afër, mund të na befasojnë. Sigurisht, jo të gjithë kanë talent për t’i kushtuar vëmendje mjedisit të tyre përreth dhe shpesh madje as për gjërat që janë para tyre.

Ne dëshirojmë që ju të stërvitni fuqitë tuaja të vëzhgimit dhe durimin prandaj kemi përgatitur këtë kuic, ku duhet të gjeni dy ndryshime në këtë foto.

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni poshtë: /tvklan.al