Selmani: “Deri më tani asnjë familjar nuk e vizitoi Krivaqën në burg” (VIDEO)

Zëvendesdrejtori i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Rasim Selmani, e ka demantuar lajmin se Dardan Krivaqa ishte rrahur nga të burgosurit tjerë brenda këtij institucioni.

Për emisionin Edicioni Special në Klan Kosova ai tha se Krivaqa po mbahet në institucionin e sigurisë së lartë në Gërdovc dhe se është i karantinuar për shtatë ditë.

“Jemi siguruar që informacioni është 100 përqind i saktë dhe se nuk ka ndodhur asnjë incident brenda institucionit korrektues me këtë të burgosur”.

“Ai është i ndarë nga të tjerët sepse është pranim i ri në SHKK dhe në bazë të urdhrit operativ për pandeminë ne e kemi të paraparë që secili i paraburgosur i ri që pranohet tek ne, do të qëndrojë 7 ditë në karantinë dhe s’do të ketë asnjë kontakt me të burgosurit e tjerë. Ai është i vetëm në dhomë dhe s’ka asnjë kontakt fizik me të burgosurit tjerë, përveç stafit të institucionit dhe atij mjekësor”.

Selmani po ashtu vlerësoi se sjelljet e Krivaqës janë në përputhje me rregullat e Shërbimit Korrektues dhe se tani për tani s’kanë ndonjë telashe me të, marr parasysh edhe faktin se janë duke e vëzhguar 24 orë me qëllim që gjithçka rreth këtij rasti të jetë në rregull.