Sëmundja e ligë që ka në kocka e bëri kështu, 9-vjeçari të këput shpirtin pyet mjekët: Ma thoni dhe sa do jetoj unë se dua të bëj mamin dhe babin të qeshin

Connor është vetëm 9 vjeç po ai është një djalë shumë tr im. I vogli ka një sëmundje të rrallë në kocka.

Ai tashmë ka rripin e bardhë në karate, por ai tani po lu fton për jetën e tij. I vogli i ka rrëqethur mjekët me një pyetje që u ka bërë. Mësohet se ai i ka pyetur:

Më thoni të vërtetën edhe sa kohë më ka mbetur, mua për të jetuar pasi dua të bëj mamin dhe babin tim të qeshin.

Nënë Lisa 33 vjeçe nuk do t’i harrojë kurrë këto fjalë. Ajo qan pasi djali saj ka shumë dhi mbje dhe ajo nuk mund të bëjë asgjë për ta ndihmuar. Nga ana tjetër mjekët nuk kanë shumë shpresa se i vogli do ia dalë ta mund sëmundjen e ligë.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.