Shikojeni sa bukur vallëzojnë Learta e Neca në një dasëm! (PAMJE)

Drita Jakupi është nëna e Leartës, e cila tashmë është shumë e njohur për ju. Nënë e bijë janë shumë të ngjashme, shkruan ORAinfo. Drita është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme. Sonte ajo e shoqëruar nga vajza e saj Learta, dhe reja e saj, Neca kanë qenë në një dasmë. E derisa Learta dhe Neca dëfrehen në vallëzim, Drita përkujdeset që t’i bëjë video /Pamje mePosht

Kaq në disponim po duken ato… Learta e Neca nxehen në vallëzim, veprim i Dritës i papritur në kë aheng ku vallzojnë.