Shikoni se çka i bëjnë këtij mërgimtari në qendër të Pejës, ishte me familje! (PAMJE)

Mbrëmë rreth orës 23, në Pejë ka ndodhur një rr ahje, ku një person është rr ahur brenda veturës së tij.

Ngjarja, sipas Telegramisot, ka ndodhur afër “Qendrës Zejtare” në Pejë, kurse i rr ahuri ka qenë me familje.

Vetura ishte me targa të Gjermanisë.

Policia e ka konfirmuar rastin dhe sipas tyre së shpejti priten a rrestime.