Shkenca: Kjo është ora më e mirë e ditës kur duhet të bëni ѕ*kѕ

Ora 3 e drekës është koha më e mirë për një seancë të mirë s eksi, thotë shkenca. Të paktën, është koha më e mirë për burrat, ndërsa ata performojnë më mirë fizikisht herët në mëngjesi (falë testosteronit gjatë natës), kanë një rritje të estrogjenit në drekë, duke i bërë ata më të përshtatur emocionalisht me partneren e tyre. Gratë, nga ana tjetër, mund të kenë një kulm në nivelet e kortizolit atëherë, gjë që rrit energjinë dhe vigjilencën.

E gjithë kjo mbështetet nga ekspertja e hormoneve, Alisa Vitti, e cila shkruan në librin e saj WomanCode: “Kjo mund të mos duket si një përbërje logjike për kënaqësi, duke pasur parasysh miratimin e mëparshëm të testosteronit, kombinimi në fakt i bën meshkujt më prezentë emocionalisht gjatë seksit dhe në gjendje të përqendrohen më shumë në nevojat dhe kënaqësinë e partneres “