Shkodranja merr një mesazh skandaloz nga dikush që s’e njeh, por e ben per nje lek

Rrjetet sociale të japin mundësinë që të komunikosh me persona të panjohur, të cilët i shfr ytëzojnë në maksimum dhe për të shkë.mbyer biseda “të fë lliqura”.

Një vajzë nga Shkodra është “sho.k.uar” kur një person i panjohur i ka shkruar direkt një mesazh me përmbajtje mjaft të ekza.g0jeruar.

Ai ka vendosur që të shprehë dëshirën e tij se.k.s0uale përmes rrjetit social Facebook, por dhe vajza nuk ia përton duke ia kthyer me të njëjtën gjuhë.