Shkoi të flinte pasi u grind me gruan, të nesërmit e gjen veten në spital

Njeriu zakonisht ruhet nga rre zi qe të ndryshme pasi del nga shtëpia, por ndodh që të mos jetë i sigurt nën çatinë e tij.
Ky është rasti i një 25-vjeçari në Turqi, i cili pasi është gri ndur me gruan bashkëmoshatare ka shkuar të flejë.

Duke pë rfituar nga situata, Gamze D, mori një t hi kë nga kuzhina dhe e g odi ti gjashtë herë në gjumë bashkëshortin e saj Adem D.

Ul ërim at u dëgjuan nga fqinjët të cilët njoftuan po licin ë dhe amb ula ncën. Adem D, u dërgua menjëherë në sp it al, ku vazhdon të jetë në rr ez ik për jetën, ndërsa bashkëshortja e tij u ar est ua.

Ngjarja e rënd ë ka ndodhur të martën në Gaziantep të Turqisë, por është raportuar në media vetëm së fundmi.
Çifti ishte i martuar prej tre vitesh.