Shkoi t’i ndërronte pelenën, babai gjen të pajetë djalin tre muajsh

Një familje e sh ka tërruar po vajton për humbjen e foshnjës së tyre tremuajshe e cila ‘kishte ng ri rë ‘ pasi ndaloi të merrte frymë në shtratin e tij ndërsa prindërit po flinin.

Tr ag jedia ndodhi brenda natës të hënën më 18 janar kur foshnja, Archie Sims u gjet pa ndjenja dhe sy të mbyllur, kur babai i tij shkoi për t’ia ndërruar pelenën.

Babai i Arxhie, Michael Sims, gjeti djalin e shtrirë në shtratin e tij, të bardhë si një ‘fa nta zmë’ dhe gojë të hapur, raporton My London.

Michael tha: “Unë e mora atë. Ai ishte i ftohtë akull dhe unë e thirra emrin e tij”. Pasi Michael e gjet atë, ai nxitoi në dhomën e motrës së tij Sarah Fisherman, e cila është e trajnuar për ndihmën e parë.

Michael shtoi: “Në spital, mjekët vazhduan përpjekjet e tyre për ta ringjallur, por ata nuk ishin në gjendje ta kthejnë atë”.