‘Shkunden’ Karaibet, tër.meti me magnitudë 7.2 i ѕhkallëѕ Rihter godet Haitin, rapor.tohet рër dëme të mëdha

Një tërmet i rëndë me magnitudë 7.2 i shkallës Rihter ka goditur Haitin. Lëkundjet janë ndier përtej detit të Karaibeve teksa raportohet për dëme të mëdha.

Njerëzit kanë ikur nga shtëpitë dhe ndërtesat e tyre menjëherë pasi rrezikohen të shemben.

Edhe pse tërmeti është i fortë, Sistemi i Alarmit në SHBA ka deklaruar se nuk ka rrezik për tsunam.