Shqiptarja kthehet nga Italia por shokohet kur hap valixhet e saj, ja cfare i ndodhi ne Rinas

Kthehen nga Italia por shokohen kur hapin valixhet e tyre, ja cfare i ndodh ne Rinas

Dallëndyshe N eshte drejtuar në emisionin Stop ne tv klan shqetësimin e dy prindërve të saj të moshuar, të cilët në datën 29 korrik, kanë udhëtuar nga Bolonja drejt Tiranës. Por kur kanë shkuar në shtëpine e tyre, ata jane banues në fshatrat e Lezhës, kanë kuptuar, se il.ac.et nuk ishin në valixhe.

Dallëndyshja tregon, se medikamentet e prindërve kishin një vlerë prej 1.500 eurosh, pasi prindërit do t’i kishin për 8 muaj.

Sipas saj, ishte hapur edhe një valixhe tjetër, por aty nuk kishin marrë gjë, pasi nuk kishte sende me vlerë. Gjithcka qe ju është thënë, është që të bëjnë një kallëzim në ko misa riatin e Rinasit, por ata janë shumë të së murë dhe nuk e zgjidhin dot këtë situatë