Shqiptarja martohet indianin, shtang me historinë: Duhet të flija 7 ditë me…(Video)

Nje vajze shko drane ka nje hi stori te vecante per te treguar.

L idhja e saj me bashkesh ortin e saj indian eshte nje his tori teper e bukur.
Bashkeshortin ajo tregon se e ka njohur ne facebok dhe vetem me pas eshte transferuar ne Indi.

Ajo me tej ka folur per te treguar hist orine e saj.