Shqiptarja martohet me një indian, habit me atë që tregon: Duhet të flija 7 ditë me…(Video)

Nje vajze shkodrane ka nje histori te vecante per te treguar.

Lidhja e saj me bashkeshortin e saj indian eshte nje histori teper e bukur.

Bashkeshortin ajo tregon se e ka njohur ne facebok dhe vetem me pas eshte transferuar ne Indi.

Ajo me tej ka folur per te treguar historine e saj.