Shuajti fisin! Ja si e kalon ditën Ritvan Zykaj, njeriu që i mori jeten 8 personave në fare pak minuta, njerin femije me buke ne goje

Ritvan Zykaj nuk ka asnjë ndryshim nga të bur g.o.surit e tjerë

I vetmi dallim janë mysafirët në b u rg. Për të bu rgosurit e tjerë, çdo dy javë familjarë të të bur g.osurve mbajnë radhën për të dorëzuar ushqime, apo rroba për të afërmit.

Ndërsa për Zykajn nuk ka asnjë interesim nga askush. I vetmi që ka qenë vetëm në një takim me të ishte i vëllai, që doli prej andej pa asnjë kërkesë të veçantë të vëllait, që ka kryer kr i.min më të rëndë në Shqipëri me 8 të v r arë në fare pak minuta.

Por si kalon dita e të bur gosurit me bu r.gim të pë.rjetshëm Ritvan Zykaj. Gardianët thonë se nuk ka asnjë ndryshim. Nuk refuzon ushqimin, nuk del rregullisht në ajrim. Nuk bisedon me të tjerë dhe më shumë lexon libra fetarë. Sjellja e Ritvanit nuk është shumë e çud.itshme, edhe pse e kemi më shumë në vëmendje për shkak të llojit të k r imit të kryer prej tij.

Shumë gardianë i blejnë ndonjë paketë cigare, sepse është i vetmi i bur gosur që nuk ka asnjë vizitor. Ka edhe raste kur gardianët i japin rroba. M as akra e Selenicës shënoi 8 vi kt.ima. Pasi vr a u fillimisht 75-vjeçarin Demir Zykaj dhe Perie Zykajn 72 vjeçe shkoi në banesën e Besimit, djalit të Demirit duke vr a rë atë, Besimin 43 vjeç, të shoqen, Vasilikën 42 vjeçe. Tyta e ar mës së tij nuk kurseu as dy fëmijët e çiftit, Sarën 16 vjeçe dhe djalin e vogël Ledionin 8 vjeç. Ky i fundit u v r.a me bukë në dorë pasi në ato momente ishte duke konsumuar vaktin e drekës.

Nga kjo ngjarje tro n di.tëse arritën të shpëtojnë vetëm tre djem, Arieli, Falkao dhe Albi Zykaj, të cilët nuk ndodheshin në shtëpi në momentin kur Ritvan Zykaj zbrazi br.es hërinë e kal lash nik ovit.