Shumaker është gjallë pas afro 8 νitesh agoni, ja kush po e mban akoma gjallë

Kanë kaluar 7 vite dhe 8 muaj që kur Michael Schumacher pë soi një ak si dent të rë ndë me ski. Edhe sot, gjendja e tij shëndetësore mbahet shumë s ekret nga familja, dhe vetëm Jean Todt, ish-shefi i Shumacher te Ferrari, hedh pak dritë mbi situatën herë pas here.

Në një intervistë për “Bild”, francezi nënvizoi se ish-piloti i Formula 1 ka mb ijetuar vetëm falë bashkëshortes së tij, Corinna.

“Që nga dita e ak sid entit, kam kaluar shumë kohë me Corinna. Është një grua e mrek ullueshme dhe falë përkushtimit të saj dhe të mjekëve, Schumacher ka mbi jetuar, edhe pse me p asoja. Për momentin, l uf ta është pikërisht kundër këtyre pasojave. Shpresojmë që situata të përmirësohet”, tha Todt.