“Shumë e bukur je”/ Alvisa komenton veprimet e Edit në takim: Blozë fare!

Për’puthen – Takimi me Edin ka përfunduar me komplimente të shumta, por duket se Alvisa nuk është mjaftuar me kaq.Edi i rrëfente Alvisës se nuk ndihet xheloz për asnjë nga djemtë konkurrentë

Ndërsa Alvisa komentoi veprimet e tij gjatë takimit duke i cilësuar “Blozë fare”. Ndërsa në studio, ajo konfirmoi se Edi ka pasur një ndryshim për mirë pas takimit dhe ka treguar më shumë interes për të.

by TaboolaSponsored LinksYou May Like
Work a USA job from home in Serbia
Jobs in the USA | Search Ads
Edi i kërkoi takimin e dytë, por mbetet për tu parë nëse Alvisa do të dëshirojë të vijojë njohjen me të apo me ndonjë prej djemve të tjerë në studio.