Shumë njerëz e tallin si e mban atë për grua ti, burri u tregon vendin: E dua për shpirtin

Nga kjo histori janë përlotur shumë njerëz. Kjo është historia e një burri që e do shumë gruan e tij.

Pas një zja rri që ra gruaja e tij u dogj në 65 % të trupit të saj dhe fytyrës. Gruaja qëndroi për 8 muaj në spital dhe burri nuk e braktisi.

Burrin e paragjykojnë se si nuk e ka lënë gruan e tij dhe si si rri me të, por ai ka thënë se e do dhe se dashuria nuk njeh bukuri.

Më para gruaja e tij ishte e bukur dhe atlete, por ai thotë se nuk u martua me të për trupin dhe bukurinë e saj, por për shpirtin.

Burri madje ka lënë edhe punën e tij për të qëndruar bashkë me gruan e tij, tani ata kanë edhe një fëmijë të shëndetshëm. Kjo histori eshte me te vertete shume fryemezuese.