Shyhretja veç po zbukurohet (Foto)

Shyhrete Behluli që një periudhë të gjatë vazhdon të mbetët femër e dalluar në shumë aspekte.

Pasi që ka një stil unik, dhe gjithmonë me veshje të veçanta ajo mbetët një këngëtare shembull për gjithë të tjerët, shkruan “Kosovarja”.

Në mesin e publikimeve të këngëce, përveç zërit të veçantë Shyhretja një përkushtim të madh ka edhe për dukjen fizike.

Në këtë fotografi të fundit, me një veshje unike ajo duket e veçantë.