Shyqyr që e kemi Edin, se di se çka kishim pas me bo mos me pas pasun ato?!

Shyqyr që e kemi Edin! Në këto kohë të vështira se di se çka kishim pas me bo mos me pas pasun ato?!

Ukë Uka: Veq Hashimi po i mungon,osht hendikepu pak me na qit n’fund pusi

Faik Gallopeni: Edi më shum i don dy breshka që i mban peng në zyre se shqiptarët e Kosoves.

Feim Tahirsylaj: Ilustroje postimin me foton e “liderit të kombit” se plotësohet më mirë figura e tij tragjikomike.😆

May be an image of 1 person and standing

Kadri Osmani: Feim Tahirsylaj Ky njeri nuk ésht bio veq ésht i klonum me siguri juka djeg ndonji sigures dhe ka dal jasht kontrodhit haj kuku

Reshat Nurboja: Çka kishim bërë ne pa te…

Adissa Ukella: Pyetje për 1 milion. Çka kishim bë hë de? Uhuuu na ke shti me mendu😆.