Si në filma: Shik.ojeni çfarë tejkalimi bën ky djalosh në qendër të qytetit në Mitro.vicë (PAMJE)

Një shofer i papërgjegjshëm ka kryer një shkelje të rëndë në trafik para pak minutash, duke rrezikuar veten dhe pjesëmarrësit e tjerë. Një dëshmitar në trafik e ka filmuar skenën gjersa shoferi tejkalon kolonën, dhe hynë me automjeti me shoejtësi mbi pengesën e shtruar, shkruan “Jepi zë”. Ky tejkalim është bërë në një rrugë ku qarkullimi i atumjeteve është i madh, dhe ka të vendosura disa institucione arsimore e shëndetësore

Ngasjet e tilla me papërgjegjshmëri janë shkaktarët e shumë aksidenteve në trafik që po marrin edhe jetë njerëzish.