Simon Tanushi: Nuk ka katolik që nuk është tuj m’shajtë

Aktorit Simon Tanushit më deklaratën që bëri në “Kosovë shoë”, duket se i ka dalë punë.

Duke qenë se ai është katolik, feja katolike nuk e praktikon agjerimin. Ndërsa, ai u shpreh se agjëron, shkruan”Kosovarja”.

Kjo deklaratë e tij, nuk po i pëlqen dikujt, dhe aktori bëri një reagim në Facebook.

“E para: Nuk ka “Katolik” qe nuk asht tuj m’shajte! E dyta: Mos tuti se nuk e kam nderru fene…edhe jame ma besimtar se ju!”-ishte reagimi i tij.