S’ka si dasmat shqiptare/ Rreѕhti i G-Class të zi merr nuѕen i kryesuar nga Audi i bardhë

Dasmat janë një nga momentet më të lumtura dhe më të veçanta të jetës dhe si e tillë meriton të organizohet në mënyrë speciale. Në vendin tonë dasmat janë trashëguar brez pas brezi duke ruajtur traditën sipas zonave të caktuara, ndonëse ka një tendencë për të ndërthurur tradicionalen me modernen e cila vjen kryesisht nga vendet perëndimore.

E tillë ka ndodhur në një dasmë në Tiranë në zonën e “Ali Demit” ku krushqit kanë shkuar të marrin nusen me makina Fuoristrada luksoze si dhe nën ritmet e muzikës tradicionle, ku në sfond dëgjohen të bien edhe daullet, ndërsa dasmorët ia marrin valles në oborrin e shtëpisë.