S’ka vend në Psikiatri, Ja ku dërgohet Vali Corleone

Princ Valentino Corleone është dërguar në Burgun e Sigurisë së Lartë në Dyz të Podujevës për të mbajtur një muaj parabur .gim si i panjohur për kanosje.

Corleone u transferua në BSL pasi në Institutin e Psikiatrisë Forenzike në Prishtinë, ku Gjykata mori vendim që i njëjti të dërgohet, nuk pati vend, shkruan Gazeta Sinjali.

Kështu u bë të ditur burimet e Sinjalit dhe kanë njoftuar se për shkak se nuk ka pasur pasuri të vendeve të lira në këtë Institut, Corleone është dërguar në Burgun e Sigurisë së Lartë, për të mbajtur në masën e parë, që mund të zgjasë deri më 21. .

Vali Corleone u arrestua më 21 mars, pasi dyshohet se ka kërcënuar babain e tij, duke tentuar që ta largojë nga shtëpia. Prokuroria i kërkuari që i njëjti të ndalohet në Institutin e Psikiatrisë Forenzike në Prishtinë, me qëllim të synimit dhe vëzhgimit.

Vali Corleone dyshohet se rreth orës 02:00 pas mesnatës së 21 marsit, me dashje dhe me qëllim të na. tentuar që të njëjtin ta largojë nga shtëpia.

Derisa dashuria e tij ishte në dhomë duke fjetur, Vali dyshohet se ka hyrë dhe duke u bërtitur e ka kërcënuar babain e tij me fjalët “i ki afat 24 orë me ma liru shpinë se di çka të gjen”, duke i dh imbje, f rikë dhe. më të madh emocional. Pasi djali e kërc.ënoi, babai u detyrua që të largohet nga shtëpia dhe e denoncoi vërtetë në Polici.

Për shkak të raporteve mes tyre, ata kanë rënduar dhe i akuzuari edhe më parë ka ushtruar fizik ndaj familjes së tij, Prokuroria ka kërkuar që i njëjti të mos lihet në liri mund të jetë dëshmitarët që kanë familje.

Ndryshe, sipas Kodit Penal të Republikës së Kosovës: “Kushdo që e kryen dhunën ose keqtrajtimin fizik, psikologjik ose ekonomik me qëllim të dinjitetit të personit tjetër brenda një marrëdh.ënieje familjare, dënohet me gjo bë dhe me burg.im deri në 3 (tre) vjet.”