“S’po di çka me të thanë”, shoferët kosovarë nuk i dinë shenjat e komunikacionit (Video)

Aksidentet në Kosovës vazhdojnë të jenë shqetësuese.

Pjesa më e madhe e tyre ndodhin për shkak të shpejtësisë së madhe dhe mosrespektimit të shenjave në komunikacion.

Pikërisht, “#Gjesi” ka ndaluar shumë shoferë dhe këmbësor për të parë se sa i dinë shenjat e komunikacionit.