Studentja në Kosovë e kap në befasi kryeministrin Rama me komplimentin që i bën: Je si një…

Ditën e sotme kryeministri Edi Rama zhvilloi një bashkëbisedim me studentët e Kosovës në kuadër të viztës së tij një ditore.

Një nga studentet shprehu simpatinë për mënyrën se si paraqitej Rama në publik duke i thënë se ngjan me një ikonë mode.

Kryeministri Edi Rama me batutë i tha se e ka nga halli që duket sa më mirë.

“Sa herë dilni ju në televizor. Mendoj se je një ikonë e modës se pyetje nuk kam”-tha një studente.

“Kur t’i ka dhënë Zoti dhe natyra të gjitha nuk ka nevojë për të sajuar. Por sajohesh kur nuk t’i ka dhënë të gjitha dhe mundohesh të rregullohesh. Kjo vjen nga halli, s’ka lidhje me modën. Por faleminderit”, iu përgjigj Rama.