“Ta pa.ska bërë të majtën më të madhe…”, Tea merr kom.ente kritik.uese pë gjoksin

Largimi nga “Për’Puthen”, lidhjet dhe ndarjet që pati e bën personazh të famshëm Tea Trifoni.

Por, ajo tashmë ka gjetur një mënyrë të re se si të fitoj vëmendje.
Disa javë më parë në mediat rozë u raportua se Tea ka bërë ndërhyrje plastike në gjoksin e saj.

Tea duket se është krenare me rritjen e gjoksit të saj me anë të operacionit.
Ndjekësit e saj e kanë kritikuar ashpër në seksionin e komenteve.
“Ta paska bere të majtën më të madhe..”, ishte njëri nga komentet.