“Tani do vràs veten”/ Nëna e autorit tregon telefonatën e parë të djalit pasi i mori jetën ish-bashkëshorten

Çifti mësohet se kishte edhe një vajzë të vogël e cila tashmë mbeti je time pa nënë, dhe me babain në b u rg.

Nëna e autorit të kr i mit të rë ndë ka folur për mediat këtë të shtunë ku ka treguar se nuk ka vënë re asnjë gjë të dyshimtë tek djali i saj kohët e fundit, që ta bënte të dy shonte se ai mund të kishte një plan të tillë.

Nëna e 31-vjeçarit tashmë të arr est uar, ka treguar edhe telefonatën e parë që i biri ka bërë pas k r imit.

Mësohet se vetë djali i saj ka telefonuar të atin e tij dhe ka treguar se ku do të fshihej.

Pasi ka kryer k ri min, Elton Metaj ka njoftuar babain duke i thënë që ndodhej në një zonë të p yllëzuar në fshatin Peshtan dhe e ka paralaj mëruar se do të vetëvr it ej.

Në reagimin e saj për mediat, nëna e autorit i ka shp rehur ngus hëllimet familjes së ish nuses së saj, ndërsa ka thënë se ndihet e fri kësuar për të shkuar në familjen e vi k ti mës se nuk di si do pritet pasi i tr e mbet një h a km ar rjeje.