Tashmë nuk ka më dyshime! Kjo gjë sapo i vuri vulën miqësisë Ilir-Sabian (FOTO)

Pas mba rimit të “Big Brother VIP” u duk sikur shoqëria e Sabianit dhe Ilirit do jetë nga ato të pavd ekshmet.

Pas daljes nga shtëpia e famshme, Sabiani u si gurua të takojë çdo familjarë të Ilirit dhe t’i tregojë “100 mijë euroshit” të tij se ata janë mirë.

Por faktet thonë se sot, rreth 3 muaj pas përf undimit të reality show-t, miqësia e tyre nuk është më si më parë e madje po përç ahen.

Sabiani festoi një ditë më parë ditëlindjen, ku nuk kanë munguar urimet e shumta nga fansat, familja, kolegët, miqtë dhe ish-banorët e BB VIP.

Por ajo që ra më shumë në sy, duke pasur parasysh edhe deklaratat e fu ndit të Sabianit, ishte fakti që balerini i njohur nuk bëri një urim publik për këngëtarin.

“Vëllai im Iliri ka përf ituar më shumë, nuk mund të flas nga jashtë, unë nuk do të ndryshoja si karakter, do gjeja një vëlla ose një motër aty”, u shpreh Sabiani.