“Të ka prekur Argjendi kudo, s’kam ku të prek më unë!”, plas debati në Përputhen/ “Asnjëra nga ne nuk është e vir*jër”

Takimi i zhvilluar mes Mikelës dhe Argjendit javën e kaluar nxiti debate të shumta në rrjet për shkak të afrimitetit të madh mes tyre që u konsiderua i tepruar për një takim të parë. Një përshtypje aspak të mirë i paska lënë ky takim Brunos, i cili i shfaqi rezervat e tij sot. Ai tha se ajo është zhgërryer me Argjendin, duke shtuar se nuk mund ta prekte më pas takimit me Argjendin sepse ai e kishte prekur kudo.

Kjo ka sjellë nervozimin e Mikelës, e cila i është kthyer me tone të ashpëra. Ajo tha se asnjëra prej vajzave aty nuk është e vir*jër dhe se deklarata e tij nuk bën sens.

Bruno: U zhgërryeve, shtrir atje, unë një të shtyrë edhe e bëri tragjedi.

Mikela: U zhgërryeva unë?

Bruno: Unë s’kam ku ta prek atë se e ka prek Argjendi.

Mikela: Ku më ka prek?

Bruno: Tek këmba.

Mikela: Pse atë tjetrën ku do e marrësh të vir*jër? Asnjëra nga ne nuk është e vir*jër. Si gjel kaposh.

Bruno: Unë në takim të parë të bëja ato skena.

Mikela: Ça ishte kjo zhgërryesh? Bëra se*s unë aty? Ça i ke këto m.

Bruno: A të puthi?

Mikela: Jo jam shtyrë nuk më ka puth.

Bruno: Le nam të përmendësh sek*ualizma edhe vi*gjëri.

Mikela: Mos më përmend më.

Ndërkohë ka ndërhyrë dhe opinionisti Arjan Konomi duke ironizuar Brunon.

Arjani: Argjendi e preku Mikelën te dora, e kuptuam që nuk do e prekësh më aty se e ka prekur tjetri. Po tjetër ku e preku?

Bruno: E puthi te gj*ksi

Arjani: Okej as aty nuk do e prekësh, po tjetër?

Bruno: E preku dhe këtej (nga këmbët) /News31