Të lënduarit nga zjarri në Tetovë nisen drejt Shkupit për trajtim mjekësor

Disa nga të lënduarit në Spitalin Modul të Tetovës janë nisur drejt Qendrës Klinike të Shkupit për mjekim të mëtejmë, pas plagëve që kanë marrë nga flakët e zjarrit.

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut konfirmon se nga zjarri që kaploi spitalin në Tetovë ka edhe viktima, dhe se për momentin po vërtetohet numri i personave që kanë humbur jetën, të lënduarit dhe gjendja e tyre.