Të lumtur, talib.anët pusht.ojnë vilën luksoze të poli.tikanit afgan, aleat i SHBA-së

Me pushtimin e Jalalabadit këtë mëngjes në duart e talebanëve ka rënë dhe vila luksoze e gjeneralit Rashid Dostom.

Dostom është gjeneral, themeluesi dhe udhëheqës i partisë politike Junbish-e Milli, aleat i SHBA në luftën kundër talebanëve.

Vila e tij ndodhej në Mazar –e –Shafri qyteti i katërt më i madh në Afganistan i cili ra në duart e talebanëve të shtunën (14 gusht).