Tea i bën rekl.amë gjokѕit plaѕtik, ndjekëѕit e “bomb.ardojnë” me kritika: “Вukuri artifiсiale, i fryve edhe ti…”

Largimi nga “Për’Puthen”, lidhjet dhe ndarjet që pati e bën personazh të famshëm Tea Trifoni.Por, ajo tashmë ka gjetur një mënyrë të re se si të fitoj vëmendje./Pamjet meP0SHT.

Disa javë më parë në mediat rozë u raportua se Tea ka bërë ndërhyrje plastike në gjo ksin e saj.

Tea duket se është krenare me rritjen e gjoksit të saj me anë të operacionit. Në fotografitë e fundit që ka publikuar, ajo është siguruar që të vë në pah gjoksin e saj të fryrë.
Ndjekësit e saj e kanë kritikuar ashpër në seksionin e komenteve.