Tentuan arra.tisjen nga burgu, Arber Cekaj dhe Fatmir Pjetri dalin duke qeshur ne gjyk.ate

Arbër Çekaj dhe Fatmir Pjetri kanë dalë sot para Gjykatës së Tiranës për arratisjen e dështuar nga burgi 313.

Ata tentuan disa ditë më parë të arratiseshin, por nuk ia dolën.