“Tepër e bukur pom duket vetja”, deputetja Matoshi meraklike e filterave

Deputetja dhe aktorja shqiptare, Adriana Matoshi, ka treguar me anë të videos se është pasionuar pas një efekti të instagramit.

“Ton ditën kom ec me qit filter, se tepër e bukur pom duket vetja”, dëgjohet duke thënë deputetja.

Ndryshe, aktorja po e shijon në maksimum lidhjen e sa të dashurisë me Keith.