Testamenti i Simon Cowell: 20 milionë euro i lë për qentë

Producenti i njohur amerikan Simon Cowell ka përgatitur testamentin e tij, pasi pësoi një aksident traumatik me biçikletë që e la me një krah të lënduar.

Testamenti i Simon Cowell: 20 milionë euro i lë për qentë

62-vjeçari ka bërë me dije se 24 milionë euro ia ka lënë qenve të tij.

Testamenti i Simon Cowell: 20 milionë euro i lë për qentë

Simon e konsideroi procesin si “një nga gjërat më dëshpëruese që ka bërë ndonjëherë dhe një nga më të vështirat”, pasi ai zbuloi se “çdo gjë për të cilën interesohet” do të mbulohet në testament.

Testamenti i Simon Cowell: 20 milionë euro i lë për qentë

“Për fat të keq, duhet dhe ajo ditë, kur të vijë, është si: ‘Krisht, tani duhet të ulem dhe të flas për vdekjen time për orët e ardhshme’. Ishte e tmerrshme. Por fakti që e kam bërë tani më ka dhënë qetësi”, tha ai për The Sun.