”Tha se Stela i ka kërkuar ta bëjnë bashkë”, Arjan Konomi degjeneron Armandon: Mashkull p*s

Armando dhe opinionisti Arjan Konomi kanë pasur një deb at të as hpër pasi Stela u largua nga studio.

Ishte Armando që zbuloi se në bisedë me njëri-tjetrin, ajo i kishte kërkuar marr ëdhënie int*me dhe për këtë, Arjani e ka cilësuar veprim të gabuar.

Opinionisti e cilësoi “të pafy tyrë” sepse zbuloi bisedën në një moment dobësie.

Armando: Kemi qenë vetëm. Arjani: Nuk ta besoj.

Armando: Edhe kur thashë që Çimi me Stelën po frekuentohen, prap se besuat.

Arjani: Je i pafy tyrë nëse e thua publikisht që të ka kërkuar s*ks. Burrëri është ti thuash që të dalim bashkë pasi kemi bërë këto gjëra.

Armando: I pështirë je ti. Nuk kam nivelin tënd.

Arjani: Që një mashkull është pis dhe ma skar a kur përmend që femra i kërkon s*ks në një moment dobësie.