Tmerr në Serbi, djali ha babain pasi kishte vdekur!

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në një nga lagjet periferike të Beogradit, më konkretisht në Glogonjski, ku i biri ka ngrënë babain e tij për shtatë ditë me radhë.

Sipas mediave atje, i riu kishte probleme të prapambetjes mendore.

stan u kome se tragedija dogodila
Lidhur me rastin, policia u sinjalizua nga fqinjët, të cilët kishin tentuar për disa ditë të lidheshin me të moshuarin, por në pamundësi dhe në kushtet kur nga apartamenti dilte një erë e keqe, u detyruan të njoftonin forcat e rendit.

komšinica Draga pokazuje zgradu u kojoj su otac i sin živeli
Pasi hynë në banesë, policët gjetën copa të trupit të të moshuarit si edhe djalin e tij që fshihej në një pjesë të banesës duke qenë shumë i trembur dhe i përhumbur.